Netpris

Tuoppi

Administrator
Ylläpitäjä
Netpris on saksalainen rajakauppa, jonka päävarasto sijaitsee Saksan Flensburgissa. Netprisin valikoimasta löydät kaikki tunnetut rajakaupan tuotteet kuten oluet, alkoholit ja karkit. Rajakaupasta ostaminen on helppoa ja turvallista. Maksat ensin haluamasi tuotteet, jonka jälkeen tilaat kuljetuksen. Kun olet maksanut kuljetuksen, tuotteet pakataan ja saat ne 4 - 9 arkipäivän kuluttua. Säästät aikaa ja rahaa ostamalla halvalla rajakaupasta ja tilaamalla kuljetuksen kotiin.

Suosittuja rajakaupan tuotteita ovat mm. eri alkoholit. Tutustu kattavaan valikoimaan eri alkoholeja ja parhaita alkoholimerkkejä, kuten Jägermeister, Captain Morgan & Bombay Sapphire. Voit ostaa alkoholin rajakaupasta helposti niin omaan käyttöön, juhliin kuin lahjaksikin. Valikoimaan kuuluu myös viinejä eri merkeiltä kuten J.P. Chenet ja Black Tower. Viinit myydään pulloissa tai 3L hanapakkauksissa. Rajakaupasta netissä löydät niin punaviinit, valkoviinit kuin roséviinit.

Arvostelut: https://alkoholia-netista.info/kaupat/netpris

Kotisivut: https://www.netpris.net/

Yleisimmät kysymykset tilaamiseen liittyen: https://alkoholia-netista.info/yleisimmat-kysymykset

Kaikki veroihin liittyvä keskustelu tänne: https://keskustelu.alkoholia-netista.info/threads/verokeskustelu.2/
 

Tuoppi

Administrator
Ylläpitäjä
Netpris on tänään lähettänyt asiakkaileen allaolevan viestin:

Hyvä **,
kiitos, että olet uskollinen ostaja Netprisissä.
Uusien EU -sääntöjen vuoksi emme voi tulevaisuudessa enää näyttää rahtihintoja tai viitata rahtiyhtiöihin (kuten Shippii, PostNord, Budbee ja Bring).

Jos kuitenkin järjestät tavaroiden toimittamisen kuljetusyritys voi noutaa paketin varastoltamme ja toimittaa sen etuovellesi tai noutopisteeseen. Voit käyttää mitä tahansa haluamaasi kuljetusyritystä.

Niin pieniä muutoksia, mutta silti paljon hyötyä ostoksissa rajoja ylittävässä verkkokauppa Netprisissä :)

Jatka ostoksia Netprisissä.

Vilpittömästi sinun,
Netpris -tiimi.
 

juopporenttu

New member
Nyt tuntuu olevan toisesta paikasta lukemani perusteella isoja ongelmia Netpris/Shippii/UPS kombolla. Se mikä näistä toimijoista kusee ei tietoa, mutta monet kesäkuun alussa tilanneet eivät vieläkään ole saanut tilaustaan.

Samaan aikaan Netpris/Shippii/Budbee kombolla porukka saanut tilauksensa vaikka juhannusruuhka tietysti hieman luonut viivästystä.
 
Ylös